Tavarankuljetus- ja jakelupalvelut Lappeenrannassa

Järjestämme sekä yksityisille tahoille että yrityksille erilaisten tavaroiden ja pakettien kuljetukset sekä jakelupalvelut Lappeenrannasta käsin. Noudatamme aina tarkasti ennalta sovittua aikataulua, mutta joustamme myös tarpeen vaatiessa toiveittesi mukaisesti. Toimintamme keskittyy enimmäkseen Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueelle, mutta kuljetamme tarvittaessa myös muualle Suomeen. Soita, lähetä sähköposti tai jätä yhteydenottopyyntö, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Nosturipalvelut

Tarjoamme erilaiset nosturi- ja kuormauspalvelut laadukkaasti ja turvallisesti. Kysy lisää ja tilaa kuormausnosturimme avuksi kuljetusten lastauksiin tai purkuihin!

Pikarahtipalvelu

LH-Kuljetus Oy toimittaa myös kiireelliset lähetykset. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset tavaroillesi nopean toimituksen! Nopeiten tavoitat meidät puhelimitse.

Muuttokuljetukset koko Suomeen

Luotettava ja ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa vaivattomat ja turvalliset muutot. Tarjoamme monipuolisia muuttopalveluita sekä yksityisille että pienille yrityksillekin. Muuttokuljetuksissa palvelemme koko Suomen alueella.

Tee muuttokuljetuspyyntö lomakkeen kautta tai soita!

lava-auto

Vaihtolavat

Meiltä voit myös vuokrata vaihtolavoja kuljetuksineen. Käytössämme on useita eri kokoisia vaihtolavoja niin yksityiseen, yrityksen tai taloyhtiönkin tarpeisiin. Vaihtolavapalvelumme takaa vaihtolavojen joustavat toimitukset ja noudot haluamillesi ajankohdille ja paikkoihin nopeasti sekä helposti.

Tilaa vaihtolava
Pakettiauto vetää peräkärryssä generaattoria

Korjaamo- ja rengastyöpalvelut

Tarjoamme myös erilaisia pienimuotoisia ajoneuvojen korjaamo- sekä rengastyöpalveluita. Mikäli oma kalustosi kaipaa huoltoa, niin ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Terminaalipalvelut

Tarjoamme myös kattavan valikoiman erilaisia terminaalipalveluita. Niihin sisältyvät muun muassa lastaus-, purku- ja lajittelupalvelut. Vuosien kokemuksemme varmistaa tavaran nopean ja luotettavan läpimenon terminaaleissa. 

Ota yhteyttä, niin hoidamme terminaalijärjestelysi kuntoon!

Tutustu kuvagalleriaan

Olemme koonneet oheen muutamia kuvia kalustostamme. Kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi.